Boeken

Referenties

Daniëlle Kortleve, zelfstandig jurist bestuursrecht

Ik kan Benno aanbevelen aan iedereen die met twee benen op de grond staat, een nuchtere kijk op de wereld heeft en tegelijk durft te vertrouwen op zijn eigen gevoel en energie. Benno werkt op gevoel en kijkt wat het beste past in het contact en de opdracht. Hij geeft enorm veel energie en gaf mij stof tot nadenken en steun bij het vinden van antwoorden. Hij heeft me hard laten werken en heeft me zonder oordeel laten kijken naar mijn werk en wat ik doe.

Hans Meijer, teamleider

Pieter is een coach met veel ervaring die hij op effectieve wijze inzet. Door te luitsteren en de juiste vragen te stellen heeft hij snel een goed beeld van de gecoachte. Door zijn ervaring en ruime toepasbare theoretische kennis weet hij jou actief te laten werken aan je eigen coachingstraject waardoor snel resultaat behaald wordt. Daarnaast is Pieter een warme persoonlijkheid waardoor een prettige samenwerking ontstaat.

Peter Kuijpens, beleidsmedewerker Financiën

Benno was mijn coach om inzicht te krijgen in mijn volgende stappen. Al vanaf het begin was er een gevoel van vertrouwen en vertrouwdheid, twee zaken die ik nodig heb om mezelf te kunnen zijn. Hij heeft een rustige manier van praten, waarbij hij de juiste vragen stelt op het juiste moment. Hij wijst je niet de weg, maar geeft je het vertrouwen dat je zelf weet wat goed voor je is. Hij confronteert zonder te choqueren, leidt zonder je te laten lijden. Wijs maar niet betweterig. Een warm mens en een strenge leraar.

Benno’s manier van coachen paste perfect bij mij en ik kan iedereen aanraden om eens in gesprek te gaan.

Johan Oenema, teamleider

Pieter is een coach die door actief te luisteren en observeren heel snel tot de kern kan komen. Hij gaat je echter niet vertellen wat en hoe je het moet doen, maar laat je hier zelf achter komen en vaardig in worden. Hij is inzetbaar op verschillende gebieden qua coaching. Dat kan zijn op het persoonlijke, maar ook zakelijke gebied. Hij helpt je om de volgende stap in je ontwikkeling te maken.

Vera Damhuis, van leerkracht naar kunstenares

Benno is Positief XXL ,enthousiast , geen blabla , nuchter , humor! Luistert als de beste en je bent zo weer van hem af :-) ! Dat pleit voor hem als een coach met een uiterst goed scanvermogen over jou als persoon. Om zo tot inzichten te komen en te doen wat je van plan was !

Tineke Huizenga, imagostylist

Als je Benno je leven in laat wandelen komt er energie vrij. Energie om te leven in het hier en nu. De bewustwording van mijn eigen Zijn en Kracht heeft mij doen inzien dat er al genoeg was/is. Leef NU, morgen bestaat niet en gisteren ook niet. Positieve mindset helpt mij verder op mijn weg in het ondernemerschap.

Benno heeft deze weg met mij bewandeld en daar ben ik hem dankbaar voor. Hij laat je zien wat er al is, hij oordeelt niet. Professioneel als Benno is staat en loopt hij naast je om jou een nog mooier MENS te laten zijn.

Dank je wel Benno!

Rein Benno van der Wal, relatiemanager MKB accountants

Benno zet mensen en organisaties daadwerkelijk in beweging. Hij is door zijn unieke aanpak in staat om in een korte periode het ware gezicht van een persoon te laten zien. Wie is de persoon, wat drijft hem/haar, wat wordt er van hem/haar verwacht. Werken met Benno is enerverend; het beïnvloed het denken en doen zichtbaar. Actiegericht, no-nonsense.