Boeken

Deze site gaat over jou...


Je voelt je voortdurend druk, er zitten te weinig uren in een dag. Je voelt de druk van je omgeving. De lat ligt hoog. En jouw eigen lat heb je stiekem nog hoger. 's Ochtends sta je uitgeblust op met het gevoel dat je nog lang had kunnen slapen. Je heb allemaal vage lichamelijke klachten en er komt nagnoeg niks uit je handen waar je trots op bent.


Je weet, er moet iets veranderen. Maar hoe?


Sporten schijnt gezond te zijn, maar heb je geen zin in. Daar heb je trouwens ook geen tijd voor. Over voeding lees je van alles, maar wat een hoop gedoe. En zo'n coach, dat is voor mietjes. Die praat alleen maar over de driewielertjes van vroeger. Maar je beseft: "Ik zit nog steeds niet lekker in mijn vel. Ik worstel, maar kom nog niet boven."

Wat zouden anderen van jou denken als jij je gedrag verandert en echt voor jezelf gaat kiezen?


Herken jij jezelf in deze worsteling?

Het feit dat je de stap zet om op deze site te komen, verdient al veel respect. Dit is de eerste stap op weg naar de rest van je leven. Een leven waarin jij je niet meer laat leiden door de mening van anderen maar voor jezelf kiest en met energie en plezier door het leven gaat.

Stel je eens voor dat je iedere morgen dat je wakker wordt zin hebt in de dag. Vol energie kun je genieten van de mensen om je heen. Je hebt je eigen koers bepaald en weet hoe je die gaat bereiken. Je bent leider van jezelf en zorgt goed voor jezelf omdat je weet dat jouw gezondheid het fundament is onder jouw bestaan.

Zou jij willen dat dit over jou gaat? Lees dan nog even verder om de tweede stap te zetten.


Pak je kans!

Je voelt je nu misschien nog klein ten opzichte van anderen. Soms zelfs nietig omdat anderen krachtiger, sterker, passievoller en energieker lijken dan jij. Je kunt nu nog kiezen voor doormodderen en blijven kijken naar anderen. Eigenlijk wijs je hiermee jezelf af en zit je vast in de gedachten dat je het niet waard bent en het niet kunt.  

Of ga je uit van jouw eigen kracht wetende dat  ieder mens talenten bezit en de wereld wat te bieden heeft. Of je nu werkloos, chronisch ziek, klein, groot, slap of sterk bent, ieder mens heeft wat te bieden.


We gaan je leren om niet te voldoen aan dategene wat anderen van je verwachten of de (belachelijke) eisen die je aan jezelf stelt. Wat telt is dat jij ertoe doet, er mag zijn en gelooft in jezelf. Je neemt je eigen verantwoording en je laat jezelf zien zoals je bent. Veranderingen zie je niet langer als bedreiging, want je weet waar je naartoe werkt.

Niet alleen jijzelf staat hierdoor anders in je leven, ook jouw omgeving geniet van je mee. Het gezin, je werk, je collega's, je klanten en je baas. Allemaal merken ze direct wat jij met jezelf hebt gedaan, en dat heeft weer invloed op jouw gevoel: zelfvertrouwen groeit en flow.


Beren op de weg...

Iedere verandering kent beren op zijn pad. Doelen stellen we eenvoudig, realiseren van die doelen blijkt lastig. Vooral als het gaat om volhouden wanneer het eerste enthousiasme is gedaald en we geconfronteerd worden met onszelf. Wij weten dat je hier doorheen moet en daar helpen wij je bij. Alleen jij bent degene die het moet doen. De eerste stap is om jouw 'beren' voorspelbaar te maken.  De tweede stap is helder krijgen wat jou gaat stimuleren om ander of nieuw gedrag te vertonen op zwakke momenten. Welke hulpbronnen kun je aanspreken op welke momenten om vol te houden op weg naar jouw droom?


Naast jouw eigen hulpbronnen, bieden we vanuit iSucces een gereedschapskist vol met extra hulp aan. Alles met doel dat jij gaat volhouden en succesvol jouw droom gaat realiseren.


Neem contact op met ons op en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen...