Boeken

Uitgebreide gezondheidscheck

Vaak constateren wij dat een klacht niet op zichzelf staat. Je denkt dat je te weinig energie hebt of een fysiek ongemak terwijl de klacht aandacht vereist op meerdere vlakken. De uitgebreide gezondheidscheck helpt je inzicht te krijgen waar jij aan moet gaan werken. Je kunt op basis van de uitkomsten en ons advies gericht aan de slag. Wij helpen jou daarbij!


De gezondheid check wordt uitgevoerd door fysiotherapeuten, die onder het medisch beroepsgeheim vallen. Je kunt dus met een gerust hart deelnemen. Op basis van de uitkomsten van het onderzoek krijg je een praktisch verslag met handreikingen waarmee je kunt werken aan jouw gezondheid.


Je krijgt bij ons veel aandacht tijdens de health check; we vinden het heel belangrijk dat jij je tijdens het onderzoek goed en veilig voelt. Je verdient het om op basis van een een uitgebreid onderzoek de juiste conclusies te kunnen trekken. We hanteren de Nederlandse Norm Gezond Bewegen en Nederlandse FitNorm.


De health check duurt in totaal ongeveer 1,5 uur. In deze tijd nemen we diverse fysieke testen af. Je moet dan denken aan conditie- en uithoudingsvermogen, knijpkracht, rug- en schouderkracht, herstelvermogen etc. Ook meten wij het vetpercentage, BMI, buikomvang, bloeddruk, longfunctie, het cholesterol gehalte en het bloedglucose gehalte. Tenslotte gaan we in gesprek over de voedingskeuzes, de mentale belasting en beleving in relatie tot werk en prive.


Persoonlijke terugkoppeling

De uitkomsten worden in een gesprek van een uur met je besproken. De uitkomsten worden per post toegestuurd.


Geheimhouding en vertrouwelijkheid

De medische gegevens blijven geheim; de therapeuten die het onderzoek bij u uitvoeren vallen onder het medisch beroepsgeheim.


Kosten

De uitgebreide healthcheck wordt je aangeboden voor € 195,- inclusief onderzoek, verslag en persoonlijke terugkoppeling. Genoemd bedrag is exclusief 21% BTW.

(placeholder)

Neem direct

contact op...