Boeken

Leefstijl check

Wat zou je er voor over hebben om met meer energie te leven? Wat zou het toch mooi zijn als je heel gericht weet wat jij het beste kunt eten om je fit en energiek te voelen? Stel jij jezelf eens voor welk dagritme het beste bij jou past? Op welke momenten kun je het beste sporten? Wat is je optimale belastbaarheid? En welke leefstijl kun je het beste aannemen om nog meer uit het leven te halen? Dit zijn belangrijke onderdelen die we meten en waar we met u over in gesprek gaan.


Snel en doeltreffend

Het leefstijlonderzoek is een wetenschappelijk bewezen en gevalideerde gezondheidsmeting waarin je binnen 10 minuten de uitslag weet. Onder begeleiding van onze leefstijlcoach wordt het leefstijlonderzoek afgenomen. Na het onderzoek vindt er een gesprek van een uur plaats waarin het onderzoek wordt doorgenomen en je handreikingen krijgt om je leefstijl aan te passen. Alles met als doel om met meer energie en gezonde balans te leven.


Wat meet de leefstijl check?

De energiereserves en het vermogen van het lichaam om deze te gebruiken (het herstellend vermogen van het lichaam);

Het niveau van verzuring en het vermogen van het lichaam om dit te neutraliseren;

Voedingsstoffen, vitamines, mineralen, sporenelementen en eventuele tekorten;

Belasting-belastbaarheid van uw gesteldheid


Geheimhouding en vertrouwelijkheid

De gezondheid check wordt uitgevoerd door therapeuten die onder het medisch beroepsgeheim vallen. Je kunt dus met een gerust hart deelnemen.


Kosten

De Leefstijl check wordt je aangeboden voor € 95,- per gezondheidsmeting en persoonlijk gesprek. Genoemd bedrag is exclusief 21% BTW.

(placeholder)

Neem direct

contact op...