Boeken

Stress de baas

Stress de Baas is een uniek programma om stress kwijt te raken. Het unieke vind je terug in de combinatie van therapie, coaching en persoonlijk leiderschap. Je bent baas over  jezelf en daarmee sta je ook aan het roer. Wij helpen je om de regie over je leven terug te krijgen zodat genieten, rust en passie weer ruimte krijgen.


De start van het programma begint met een intake met onze psychosomatische therapeut Anneke van Dalfsen. Zij is tevens jouw vertrouwenspersoon en aanspreekpunt gedurende het gehele traject. Aan de hand van de intake gaan we met jou een programma opzetten van ongeveer 2/3 maanden. Het programma is gericht op het behalen van snelle resultaten en bestaat meestal uit de combinatie mentale training, beweging en winst halen uit voeding.


Na jouw traject is er een meetmoment waarin we samen met jou gaan kijken hoe jij Stress de Baas kunt blijven.


Hoe gaat het in zijn werk?

Je belt voor een vrijblijvende intake met Anneke van Dalfsen. Na het intakegesprek stelt Anneke een programma op en bespreekt dit met jou. Pas als jij de opdracht geeft om te starten, gaan je het besproken programma uitvoeren.


Het programma duurt gemiddeld 2 tot 3 maanden. Aan het einde van het programma, en wanneer jij dat wilt ook tussentijds, evalueren we gezamenlijk het programma en kunnen een nieuw of vervolgprogramma opstellen. Alles met als doel dat jij de stress de baas blijft...

Meld je aan voor het programma Stress de baas

Waarom is Stress de baas zo uniek?

De meeste stress ontstaat door langdurige hoge werkdruk, te druk sociaal leven, voldoen aan verwachtingen, moeilijk kunnen plannen, financiële schulden, woede, angst, twijfel aan jezelf of een combinatie hiervan.


Wij maken je bewust van jouw gedrag in relatie tot de stress die je hebt. We geven je inzicht in jezelf, gedachten, interactie met je omgeving en verwachtingspatronen. In ons programma gaan we als eerste zorgen dat je ruimte in je hoofd ervaart. Dit doen we door ons te concentreren op het zogenaamde laag hangende fruit. Als je bijvoorbeeld stress hebt van schulden dan ga je eerst met onze financiële coach aan de slag. Of wanneer je erg in je hoofd zit dan gaan we eerst bezig om je tot rust te brengen op een manier die bij jou past.


Als weer wat ruimte is ontstaan voor leren en ontwikkelen gaan we je coachen om stress om te buigen naar rust en genieten van het leven. Het resultaat is dat je meer aan het genieten bent van datgene wat er nu is in plaats van te leven in het verleden of voortdurend bezig te zijn met de volgende stap. Je voelt je lekkerder, fitter, voldaan en je bent minder vatbaar voor lichamelijke klachten. Je kunt stressvolle situaties beter aan.


Je gaat je leven bewust meemaken.

Voor ons is het heel belangrijk dat jij de beste hulp krijgt die je verdient omdat jij het eigenlijke werk moet doen. Daarom heb je tijdens het traject een vertrouwenspersoon die alle trainingen bij onze specialisten voor jou regelt. Jij staat centraal en wij schakelen op jouw behoefte en persoonlijkheid. Dit kunnen wij doen omdat wij een multidisciplinair team voor jou hebben klaar staan. Wat er ook gebeurt “Jij wordt stress de baas!”