Boeken

Bestel onze boeken..!

Het boek Succesvol ondernemen is de regelrechte bestseller van Benno Rijpkema. Het boek inspireert je met de 100 lessen van succesvolle ondernemers. Met regelmaat treedt Benno op als spreker op bijeenkomsten. Kijk ook op de lezings- en trainingskalender voor meer informatie.

Deze site gaat over jou en is voor jou...


Je voelt je voortdurend druk, er zitten te weinig uren in een dag. Je voelt de druk van je omgeving. De lat ligt hoog. En jouw eigen lat heb je stiekem nog hoger.

's Ochtends sta je uitgeblust op met het gevoel dat je nog lang had kunnen slapen. Je hebt vage lichamelijke klachten en er komt nagnoeg niks uit je handen waar je trots op bent.

Lees verder...

Mentaal in je kracht

Er zijn al boeken over vol geschreven, je mentale kracht. Wij onderschrijven dat de mentale kracht van mensen inmens groot is. En als je even niet lekker in je vel zit, kan jouw mentale kracht je ook opbreken. Hoe zou het zijn om zelf aan het stuur te zitten van je mentale kracht? Hoe zou de wereld er dan voor jou uit zien? Wat zou je allemaal wel niet kunnen bereiken?

Lees wat onze coaches voor jou kunnen betekenen...

Voel je sterk!

Naarmate we ouder worden, nemen de klachten vaak toe. Veel voorkomende klachten zijn knie, heup, lage rug, overgewicht en afname van de spierkracht. De eerste reactie is vaak dat mensen door deze klachten vaak minder gaan bewegen. De gevolgen zijn bekend: hoge bloeddruk, cholestorolverhoging en in het ergste geval depressiviteit en hart- en vaatziekten.


Hoe blijf jij fit? Lees verder...

Voeding, hype?

Voeding, de een zweert er bij, de ander verafschuwt de hype. Wat doet voeding met ons lichaam en hoe beïnvloedt voeding hoe wij in ons vel zitten? Het is inmiddels wetenschappelijk bewezen dat goede voeding een essentieel onderdeel vormt voor lekker in je vel zitten. En inmiddels komen er ook steeds meer berichten dat voeding preventief (en genezend) kan werken voor bepaalde ziekten.

Kijk wat iSucces kan doen met voeding om je fit te voelen...

Laat je inspireren!

Wat maakt dat veranderen zo moeilijk is? Waarom veranderen we zo lastig en wat kun je doen om dit wat eenvoudiger te maken? Menig lezer van onze nieuwsbrief geeft aan veel baat te hebben door onze blogartikelen; ze gaan met meer energie de dag in en voelen zich beter met alle praktische tips en adviezen.

Schrijf je nu in en ontvang de nieuwste blogs in jouw mailbox...

Coaches van iSucces

Trainingskalender

Lezingskalender

Meer lezen?

Benno Rijpkema is auteur van de boeken uit de MENS-serie. MENS staat voor Met Energie Naar Succes.

Het eerste boek, Succesvol ondernemen, is het bekendste boek en tevens de onderlegger van het gedachtegoed van iSucces.

Bestel de boeken gerust, de opbrengsten gaan naar het Fonds Microkrediet om ondernemers in ontwikkelingslanden te helpen hún droom te realiseren.

TRAININGEN
LEZINGEN EN WORKSHOPS
COACHES VAN ISUCCES