Boeken

Inloopspreekuur

Onze partner Kalkdijk Fysio en Manuele Therapie is gestart met een inloopspreekuur sportfysiotherapie. Op (sport)blessures zitten sporters en trainers niet te wachten en die willen dan ook snel een oplossing!


De spreekuren worden gehouden in het Leeuwarder Training en Welness Center (LTWC) nabij het sportcomplex Kalverdijkje. Sporters met klachten en pijn tijdens of na het sporten zijn welkom op deze uren! Buiten het werk en studie om vragen en eisen sporters veel van hun lichaam. Het is dan ook van groot belang om in een goede conditie te zijn en te blijven, juist om blessures te voorkomen! In welk geval dan ook, sporters lopen een grotere kans op het oplopen van een (overbelasting)blessure!


Vrijblijvend worden sporters met klachten onderzocht en worden de klachten nader geanalyseerd. Direct wordt advies verstrekt naar de sporter en eventueel de trainers. Immers; blessures kunnen een direct verband hebben met een training. Het doel is dan ook om verergering en herhaling van klachten te voorkomen en om uiteindelijk herstel en oplossingen voor het probleem aan te bieden.


Het sport inloopspreekuur wordt verzorgd door sportende en sportminded fysiotherapeuten die reeds (Olympische) topsporters hebben behandeld en begeleid.  Mocht direct een (sport) fysiotherapeutisch advies noodzakelijk zijn, neem dan telefonisch contact op met onze praktijk of maak een afspraak via onze website.


Bij acute en grote sportletsels voert Kalkdijk Fysio en Manuele Therapie een direct en nauw samenwerkingsverband met de afdeling Sportgeneeskunde in het UMCG te Groningen en het MCL in Leeuwarden. Indien noodzakelijk worden sporters dan zo snel mogelijk onderzocht door een specialist tijdens een Sport Medisch Advies (SMA) spreekuur. Na afloop van een SMA krijgt de sporter direct bericht mee over de diagnose en het verdere behandelplan.


Inloopspreekuur: maandag 19.00 uur - 20.00 uur

Locatie: Leeuwarder Training en Welness Center, Tijsmaweg 4, 8924 JP Leeuwarden

(placeholder)

Neem direct

contact op...